NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, OK CREDO CONS SRL are obligatia de a administra datele personale pe care le furnizati dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

2. Scopul colectarii datelor: atunci cand plasati o comanda online, vi se solicita sa completati formularul creare cont, respectiv plasare comanda. Datele pe care le furnizati in aceste sectiuni sunt folosite strict la procesarea comenzilor, emiterea facturilor fiscale si expedierea comenzilor plasate in cadrul magazinului online www.okamanet.ro .
Refuzul dvs. de a furniza datele solicitate in sectiunile mai sus mentionate determina anularea comenzii plasate prin intermediul magazinului online www.okamanet.ro .

3. Acordul: Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

4. CLADUIA FATADE SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare si numai in scopurile mentionate.OK CREDO CONS SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului catre furnizorii de servicii de curierat cu care acesta are relatii contractuale.

5. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

6. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor. Astfel, puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor si anume rectificarea, actualizarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, dupa caz, adresandu-va societatii OK CREDO CONS SRL printr-o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail office@okamanet.ro .