Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit sau nu corespunde cerintelor tale din punct de vedere calitativ, ai posibilitatea de a te razgandi si de a-l returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, conform OUG 34/2014 - privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

In conformitate cu prevederile OUG 34/2014 - privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, cheltuielile de transport privind produsul returnat revin in sarcina ta. Te rugam sa ambalezi cu grija produsul pe care doresti sa il returnezi, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, OK CREDO CONS va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de originalul sau copia dovezii de cumparare (factura) emisa de OK CREDO CONS, precum si de certificatul de garantie.

Daca produsul returnat este deteriorat, fara elementele de siguranta (eticheta de identificare), fara documente sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului. Nu putem accepta pentru retur produse care au fost modificate sau deteriorate.

Daca returul se realizeaza cu respectarea conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul nostru. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Tinand cont de prevederile OUG 34/2014 - privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, in momentul in care doresti sa returnezi un produs, trebuie sa informezi in scris OK CREDO CONS pe adresa de email secretariat@okcompany.ro despre toate datele specifice returului si retragerii din contract. Pentru a usura procedura de retur, OK CREDO CONS iti pune la dispozitie Formularul de Retur care poate fi descarcat, completat, scanat si trimis prin email sau printat si expediat in acelasi colet cu produsul returnat. Completarea formularului de retur este obligatorie, informatiile prevazute in formular fiind necesare pentru a identifica corect produsele si documentele de livrare, precum si pentru emiterea documentelor de retur si restituirea contravalorii produselor.

Descarca formularul de retur de AICI

Expediati coletul pentru retur la adresa de pe factura: Bd Iancu de Hunedoara, nr. 66, bl. 12B, sc. B, et. 4, ap 47, sector 1, Bucuresti.

Contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin transfer bancar in contul bancar pe care il furnizezi in Formularul de Retur.

Costul de transport pentru returnarea produsului cade in sarcina ta. Coletele care vor fi trimise cu plata ramburs nu vor fi acceptate.