Certificat de garantie

Alaturi de bijuteriile cumparate din magazinul nostru online, vei primi si Certificatul de Garantie OK CREDO CONS, insotit de sfaturi utile pentru intretinerea bijuteriilor.

CONDITII PENTRU ACORDAREA GARANTIEI

Bijuteriile noastre sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calitatii si conformitatii. Garantia se acorda doar pentru defecte de fabricatie conform legii si nu pentru cele rezultate din actiuni incorecte pentru acest tip de produse, care le pot deteriora.

Perioada de garantie comerciala a produselor OK CREDO CONS este de 30 zile de la data achizitionarii produsului. In aceasta perioada, reparatiile vor fi efectuate in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data bonului fiscal/facturii. Se refuza garantia in cazul in care asupra produsului s-a intervenit de catre o persoana neautorizata sau daca ornamentele, pietrele prezinta urme de lovire ori nu s-au respectat instructiunile de folosire.Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicata si legea 449/2003 republicata si nu sunt afectate prin garantia oferita.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSINTA:

Pastrati bijuteriile in ambalajul original, intr-un saculet de catifea sau material moale, pentru a evita frecarea sau lovirea cu alte materiale sau metale. Pentru a pastra luciul original al produsului, se recomanda lustruirea dupa fiecare purtare a bijuteriei cu o laveta moale si uscata, speciala pentru bijuterii.

Bijuteria trebuie sa fie purtata la minim 15 minute de la aplicarea produselor cosmetice pentru evitarea patarii sau pierderii stralucirii. Se va evita contactul direct al bijuteriei cu materialele inflamabile si/sau diluanti (lac de unghii, acetona, tiner, benzina, motorina etc), materiale si substante corozive (mercur, perhidrol, sulf, acizi etc) si abrazive.

Se va evita modificarea, adaugarea sau taierea componentelor bijuteriei. Nivelul de matuire aparut depinde de pielea purtatorului si de rutina de ingrijire a pielii acestuia. Bijuteria se va feri de socurile mecanice, lovituri, zgarieturi sau alte activitati fizice, fie ele si accidentale, ce o pot deforma.

Se va evita purtarea bijuteriilor in timpul activitatilor fizice.

CAUZE CARE ATRAG PIERDEREA GARANTIEI:

CLIENTUL poate pierde garantia atunci cand se face vinovat de savarsirea unor actiuni/inactiuni, dupa cum urmeaza:

  • nerespectarea instructiunilor de utilizare si ingrijire a produsului achizitionat, asa cum sunt acestea mentionate anterior;
  • executarea unor lucrari de reparare/modificare a produselor achizitionate de catre CLIENT personal sau prin intermediul unor persoane neautorizate ori in alte ateliere decat cele proprii ale VANZATORULUI astfel cum acestea au fost indicate in cuprinsul prezentului certificat;
  • garantia nu acopera uzura normala, ruperea sau invechirea metalului, a pietrei sau a oricarei piese componente a produsului;
  • pierderea prezentului certificat si a documentelor de achizitie.

Pentru a beneficia de garantia produsului, acesta trebuie sa fie insotit de Bonul fiscal/ Factura si de Certificatul de Garantie. Nu se acorda garantia in situatia in care nu se prezinta aceste documente. La predarea bijuteriilor pentru reparat, clientul va fi informat despre toate aceste detalii si isi va da acordul pentru aceste proceduri.

Pentru reparatii in perioada de garantie, doar costurile de transport la/ de la sediul nostru se vor face pe cheltuiala clientului. Restul cheltuielilor de reparatii intra in sarcina OK CREDO CONS.

OK CREDO CONS isi declina responsabilitatea in cazul in care consumatorul nu respecta instructiunile mentionate anterior si exclude pretentiile precum rambursarea contravalorii, reducerea pretului bijuteriei sau altele asemenea.