LIVRAREA COMENZII ESTE GRATUITA pentru toate comenzile platite cu cardul.

In cazul comenzilor cu plata ramburs, costul de transport se calculeaza in functie de localitatea de destinatie. ATENTIE!

Pentru produsele comandate din puncte de livrare diferite (ex: un inel disponibil in agentia Balcescu 16 si un colier disponibil in agentia Sighet) se percepe cost de transport separat.

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, in termen 1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre operatorii OK CREDO CONS. Exceptie fac sarbatorile legale si cazurile de forta majora (calamitati, dezastre naturale, drumuri impracticabile, accidente, etc.).

Daca ai comandat produse din locatii diferite, livrarea produselor se poate face in zile diferite. De ex: ai comandat un produs disponibil in agentia Balcescu 25 si un produs disponibil in agentia Almas, vei primi in total doua colete. Poti verifica statusul fiecarui colet pe site-ul sameday.ro.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste mentiuni inainte de finalizarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat telefonic in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

OK CREDO CONS nu livreaza produse in afara Romaniei.